Last news in Fakti

17 Юни, 2016 14:29 788 0

Буфон: Ние сме като часовников механизъм

  • буфон-
  • италия-
  • ибрахимович-
  • италия

"Швеция не зависи изцяло от Ибрахимович", смята легендарният страж

Буфон: Ние сме като часовников механизъм - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Италия Джанлуиджи Буфон не е съгласен с мнението, че играта на Швеция зависи изцяло от звездата Златан Ибрахимович. Легендарният вратар обаче призна, че защитната линия на "адзурите" в лицето на Андреа Бардзали, Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи ще следи зорко най-вече за ходовете на Златан. 

Италия и Швеция излизат един срещу друг днес в Тулуза в мач от група Е на Евро 2016.

"Ясно е, че ще внимаваме за Златан, защото той е от малкото в днешно време суперзвезди, които правят разликата за своя отбор. Но Швеция не зависи изцяло от неговата игра, в отбора им има и други талантливи играчи", коментира Буфон.

"Имам уникално разбирателство с момчетата в защитната линия пред мен. С Леонардо Бонучи, Джорджо Киелини и Андреа Бардзали играем заедно от много години и сме като едно цяло. Ние сме като часовников механизъм", каза още Буфон.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА