17 Юни, 2016 16:27 1 072 0

Три клуба следят ситуацията около Неймар

  • неймар-
  • барселона-
  • договор-
  • неустойка

Бъдещето на бразилеца продължава да бъде предмет не спекулации

Три клуба следят ситуацията около Неймар - 1
Снимка: БТА/АР

Цели три клуба са готови да платят в момента неустойката по договора на Неймар, разкри един от агентите на играча Вагнер Рибейро и така стресна феновете на Барселона. 

Нападателят в момента е във ваканция, като от известно време се говори, че е близо до нов договор с каталунците, като принципно се е разбрал с ръководството. До момента обаче той не е факта, а клаузата за предварителното разтрогване на стария от 200 милиона евро явно не отказва желаещите да го вземат. 

„Към днешния ден има три големи клуба, които са готови да платят неустойката по договора му от 200 милиона евро и да го привлекат. Не мога обаче да кажа нищо повече, защото все пак информацията е поверителна“ каза той. 

В Бразилия обаче считат, че става дума за Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен, които не веднъж и два пъти бяха споменавани като потенциални претенденти за подписа на футболиста. 

Все пак се смята, че Неймар е щастлив на „Камп Ноу“ и ако все пак поднови контракта си с каталунците, в него със сигурност ще бъде заложена доста по-висока клауза за предварителното му разтрогване.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА