Last news in Fakti

19 Юни, 2016 01:00 856 0

Буфон с комплименти към съотборниците си

  • буфон-
  • италия-
  • защитата

Стражът е много доволен от защитата пред себе си

Джанлуиджи Буфон похвали защитниците пред себе си. Италианският национален отбор по футбол във втори пореден мач не допусна гол във вратата си, а стражът на "адзурите" заяви, че това се дължи основно на "уникалните" защитници пред него. "Скуадрата" спечели с 1:0 над Швеция и вече е сигурен участник на 1/8-финал на Евро 2016.

"Комплименти за тима и специално за защитата ни. Те са наистина уникални. Не мога да спра да им благодаря, тъй като отново ми спестиха много проблеми. Това бе труден мач, но когато вярваш до края, стигаш до успеха, понякога и без да си го заслужил. Може би равенството щеше да е по-справедлив резултат днес", призна Буфон.

"Страхотно е, че сме на 1/8-финал, тъй като това скоро не ни се бе случвало. Сега можем да работим на спокойствие в следващите 10 дни. Заслужавахме да продължим напред, но трябва да останем здраво стъпили на земята и да бъдем смирени. Това ни помогна да стигнем дотук", допълни капитанът на "адзурите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА