Last news in Fakti

19 Юни, 2016 05:15 780 0

Хърватите притеснени за здравето на "двигателя" Модрич

  • хърватия-
  • притеснени-
  • здраве-
  • модрич-
  • евро 2016

Халфът на Реал (Мадрид) бе ключът към 4-те извоювани точки на Евро 2016 до момента

Хърватите притеснени за здравето на "двигателя" Модрич - 1
Снимка: БТА/АР

Националния отбор на Хърватия понесе още един удар. Малко след изцепките на своите фенове, които на мача с Чехия хвърляха факли по терена и създадоха безредици в Сент Етиен, стана ясно, че и физическото здраве на Лука Модрич не е добро.

Плеймейкърът на "шахматистите" бе в основата на силното им представяне в първите два мача на еврофиналите, но в лагера на тима са притеснени дали ще е на разположение за следващия двубой срещу фаворита Испания.

Старши-треньорът на Хърватия Анте Чачич замени Модрич в 62-ата минута на срещата срещу Чехия (2:2), тъй като футболистът е изпитал силна умора и е играл с болки в мускулите. Именно това е причината, поради която всички хървати са "на тръни".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА