Last news in Fakti

19 Юни, 2016 15:56 1 226 1

Левски гледа по 30 футболисти на ден

  • ангелов-
  • селекция-
  • петрович-
  • левски

Пелето сглобява селекцията на тима

Левски гледа по 30 футболисти на ден - 1
Снимка: БТА

Новият спортен директор на Левски Станислав Ангелов и главният мениджър Андрей Желязков гледат по над 30 футболисти на ден, от които евентуално да изберат нови попълнения за клуба.

"Сините" са притиснати от времето, тъй като евротурнирите наближават, а Люпко Петрович има ограничен брой футболисти.

Именно по тази причина Пелето и Желязков цял ден наблюдават видео и визитки на футболисти. Засега няма обаче нито едно сигурно попълнение, което да пристигне в близките дни на "Герена".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йоли йотов

    0 0 Отговор
    Старата песен на нов глас,до кога,в Левски няма идеи,няма хора които да разбират футбола като игра,в ДЮШ е един некадърен специалист,нищо че беше горе долу футболист,няма манталитет,липсва му желание за работа,е как ще има Левски,като от долу не идва нищо,много деца не заслужават мястото си в школата,връзки за обувки,сещате се за какво намеквам.Някой ще каже тоя само хули и говори празни приказки,да ама не,или съм прав или не.Ако съм прав значи тия които работят в ЛЕВСКИ ДА СИ ВЗИМАТ БАГАЖА,ЛЕВСКИ ОТ ПАРАЗИТИ НЕ СЕ НУЖДАЕ,но кой ще определи кой става и кой не става,въпрос на организация,работа ,сито,ама яко и безкомпромисно,само че няма кой да работи в ЛЕВСКИ,гледам ги футболистите слаби като физически възможности,безидейни в игра,е тия неща се постигат по определен начин и с много труд,да ама в ЛЕВСКИ няма такива хора,те как са работили,коя школа са изкарали,не става ,в ЛЕВСКИ работят хора с които трудно се говори,надути,надменни,не те допускат,ясно пазят си хляба,е да ама няма хляб,въртележка,това е сега Левски,едни и после други,пак стига,сто пъти стига,да се спре,има друг път труден но верен.