Last news in Fakti

19 Юни, 2016 22:00 1 260 0

Кристиано пак нахрани антирекорда си

  • роналдо-
  • дузпи-
  • антирекорд

Звездата на Португалия е уверен, че попаденията от статични ще дойдат

Голямата звезда на Реал (М) и португалският национален отбор по футбол Кристиано Роналдо добави още един пропуск от бялата точка в мача на иберийците срещу Австрия.

Така голаджията подхрани заформилият му се антирекорд - от 36 опита да се разпише от свободни удари, той няма нито един гол на голям турнир (европейски и световни п-ва).

Роналдо също така се е провалял в опитите си да се разпише от дузпи в четири от последните си пет изпълнения с екипите на Реал Мадрид и Португалия.

В това число влиза и дузпата, спасена от българския вратар Владислав Стоянов в контролата в края на март.

Въпреки всичко, португалският ас не се притеснява особено от гореспоменатите статистики и е убеден, че ще започне да бележи голове още на това Европейското първенство.

От Marca се свързаха с 31-годишния футболист и го накараха да коментира ремито с австрийците (0:0).

"Кристиано, какъв лош късмет! 20 удара и нито един гол", казват от испанското издание на португалеца.

"Така е във футбола, приятел, нищо не е станало. Спокойно, ще започнат да влизат", довери CR7 пред испанската медия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА