20 Юни, 2016 10:29 909 0

Треньорски неволи (снимки)

  • евро 2016-
  • треньори-
  • снимки
Треньорски неволи (снимки) - 1
Снимка: БТА/АР

По терените на Евро 2016 е напечено. Но футболистите не са единствените, които изпитват напрежението от играта. Край тъч линиите също е доста интересно. Факти.бг Ви представя най-интересните снимки от треньорските неволи на европейското първенство.

Треньорски неволи (снимки)
Снимка: БТА/АР

Треньорът на домакините от Франция - Дидие Дешан дава наставления на своите играчи, които достигнаха до стратегическо равенство срещу Швейцария и завършиха на първо място в групата си. 

Треньорски неволи (снимки)
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Румъния Ангел Йорданеску е видимо недоволен от представянето на своите възпитаници по време на мача с Албания. Той пламенно се вълнува от всяко действие на неговите играчи.

Треньорски неволи (снимки)
Снимка: БТА/АР

Албанският треньор Джани ди Биази логично е на другия полюс на чувствата. Той е вдигнал победоносно ръце, след като неговите играчи победиха Румъния и записаха победа при дебютното си участие на европейско първенство.

Треньорски неволи (снимки)
Снимка: БТА/АР

Владимир Петкович също е доволен. Селекционерът на Швейцария прегръща вратаря на тима Ян Зомер след равенството с Франция, което гарантира участието на швейцарците на осминафиналите на Евро 2016.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА