Last news in Fakti

21 Юни, 2016 01:00 1 377 0

Конте взима Джакерини в Челси

  • джакерини-
  • конте-
  • челси-
  • съндърланд

Халфът бил любимец на новия мениджър на „сините"

Конте взима Джакерини в Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Емануеле Джакерини може да направи мечтан трансфер и да последва Антонио Конте в Челси. Според агента на халфа „сините“ могат да се подсилят срещу символична сума. Джакерини бил голям любимец на Конте, като двамата работиха заедно и в Ювентус.

Джакерини беше част от отбора на торинци между 2011 и 2013 година, а през август премина под наем от Съндърланд в Болоня. Халфът играе сериозна роля за „Скуадрата“ на Европейското първенство, след като се възползва от контузиите на Марко Верати и Клаудио Маркизио.

„Джакерини е играч, който взимаше участие в 80 процента от мачовете на Ювентус, когато в отбора имаше играчи като Погба, Видал, Пирло и Маркизио. Конте го харесва много и евентуален трансфер в Челси ще бъде мечтан за него. Все още е рано да се говори. Нека свърши европейското, но при всички положения Съндърланд няма да иска висока цена“, заяви Фурио Валкареджи.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА