21 Юни, 2016 11:29 1 426 2

В Русия: Разпуснете националния отбор!

  • русия-
  • разпускане-
  • национален отбор-
  • евро 2016

Критиките към "Сборная" продължават

В Русия: Разпуснете националния отбор! - 1
Снимка: БТА/АР

В Русия приемат тежко катастрофалното представяне на националния отбор на Евро 2016. Наред с подигравките, на които Леонид Слуцкий и неговите играчи станаха обект, се появиха и крайни мнения, които призовават за разпускане на тима.

"Всичко беше очаквано. Надявахме се на чудо, което просто не се състоя. Може би, защото чудесата не се случват. И всичко стигна до логичния си завършек - връщаме се вкъщи. Повече няма за какво да се говори. Нужни са кардинални промени. Трябва да се разпуснат всички и да се започне на чисто и отначало. Разборът е безсмислен", смята председателят на парламентарната комисия по физическата култура, спорта и младежта Дмитрий Свищев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 късият

    0 0 Отговор
    Същото трябва да стане и у нас....отдавна
  • 2 Бидя Бобайкин

    0 0 Отговор
    Руските форуми от два месеца започнаха обсъждане на бъдещето представяне на отбора в този му вид. Не един регистриран потрбител се оказваше действащ треньор на отбор - всичките критикуваха и доста стабилно си обясняваха критиките, когато се намираше някой не съгласен. От две седмици вече текат и новите вицове още преди мачовете да бъдат играни. Равенството с Англия си беше неочаквано, но после всичко си стана точно както го говореха и достатъчно пари се направиха от залагания. В момента ако погледнете форумите им - всеки благодари за мненията на анализаторите и само се споделя кой-колко пари е спечелил от залозите. Наистина позора е голям, но пък парите го компенсират ))