21 Юни, 2016 13:29 880 0

Рой Кийн: Трябва да сме смели срещу Италия

  • кийн-
  • ирландия-
  • италия-
  • евро 2016

Помощник треньорът на Ейре отново демонстрира чепатия си характер

Рой Кийн: Трябва да сме смели срещу Италия - 1
Снимка: БТА/АР

Помощник треньорът на Ейре Рой Кийн отново демонстрира чепатия си характер, като обяви, че сънародниците му трябва да излязат срещу Италия със самочувствие и смелост. Както е известно Ейре и Италия ще изиграят последен мач от група "Е" на Евро 2016, като мачът е с голяма стойност за ирландците.

Италианците от своя страна си осигуриха първата позиция в групата, като са с шест точки, а дори и Белгия да ги изравни "червените дяволи" ще останат втори, заради пасива в преките двубой.

"Нямаме много време за обширен анализ на последния мач. Трябва да вложим цялата енергия в следващия мач и вярваме, че ще постигнем резултат, който искаме. Под "цялата енергия" имам предвид, че трябва да тичаме, тичаме и тичаме." 

"Трябва и да продължаваме, продължаваме, продължаваме докато не свърши мача. Италия са много добър отбор. Виждал съм го много пъти. Играят добре организирано, обичат дефанзивната игра. Също така имат и добри опции за ротации".

"Не правят по 800 паса в средата на терена, все едно си подават в парка. Предлагат ти да дойдеш при тях, а после бековете им те "изяждат", сподели Рой Кийн на пресконференция преди дуела с Италия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА