24 Юни, 2016 12:57 902 0

Марадона: Португалия зависи прекалено много от Роналдо

  • марадона-
  • роналдо-
  • зависимост-
  • хърватия-
  • португалия-
  • евро 2016

Легендарният аржентинец похвали Хърватия

Марадона: Португалия зависи прекалено много от Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на световния футбол Диего Марадона смята, че Португалия зависи прекалено много от Кристиано Роналдо и това ще донесе проблеми за тима срещу Хърватия. Двата отбора се изправят един срещу друг на осминафиналите от Евро 2016. Срещата е на 25 юни от 22:00 часа.

"Португалците твърде много зависят от Роналдо. Той игра блестящо срещу Унгария, но ако Кристиано не намери своята игра, отборът отслабва наполовина. Тактически грамотните хървати не трябва да му дават много възможности. Резултатът на Португалия зависи от това, колко успешно Роналдо може да намира свободни пространства", сподели Марадона.

„Преди началото на мача хърватите са фаворити. Те показаха своята сила в двубоя с Испания. В мача с Чехия изпуснаха победата от резултат 2:0, а след това допуснаха бърз гол от действащия шампион. Това можеше да ги сломи, но след като отборът в отсъствието на Модрич и Манджукич успя да си върне победната настройка, това говори за решителност и сериозен потенциал."

"Може би е рано да си спомняме за бронзовите медали на Хърватия през 1998 г., но тяхната тактическа дисциплина и отбора работа могат да бъдат доста сериозни аргументи в плейофите"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА