30 Юни, 2016 14:58 921 0

Сантош: Роналдо знае как да се справи с напрежението

  • роналдо-
  • сантош-
  • португалия-
  • напрежение-
  • полша-
  • евро 2016

"Всеки говори за него, защото е велик", смята наставникът на Португалия

Сантош: Роналдо знае как да се справи с напрежението - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош е убеден, че лидерът на тима Кристиано Роналдо знае как да се справи с напрежението. Специалистът говори преди първия четвъртфинален двубой от Евро 2016 между "мореплавателите" и Полша. Срещата е тази вечер от 22:00 часа.

"Всеки говори за Роналдо и има логична причина за това - той е страхотен футболист. Хората говорят толкова само за великите играчи. Има стотици други футболисти, за които въобще не се сещаме и не говорим за тях всеки ден. Нормално е на специалните играчи да се обръща повече внимание. Роналдо знае това и е свикнал с напрежението", смята Сантош.

"Искаме да има баланс в играта ни, а не само Роналдо да стреля към вратата на съперника по 15 пъти и да вкара 10 гола. Проблемът е, че нашите противници не ни позволяват подобно нещо. Във всеки мач ние търсим баланса в играта ни и всеки футболист има своята роля на терена. Така ще бъде и в срещата с Полша", допълни селекционерът на Португалия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА