Last news in Fakti

1 Юли, 2016 11:56 1 106 0

Германците обвиниха Италия в шпионаж

  • германия-
  • италия-
  • шпионаж-
  • льов

Пратеници на Конте се промъкнали на тренировката на Бундестима

Германците обвиниха Италия в шпионаж - 1
Снимка: БТА/АР

Томас Мюлер забеляза на вчерашната тренировка на Германия, че хора от щаба на Италия се навъртат в спортния център на Бундестима, пише TZ. Заниманието в лагера на Маншафта беше при закрити врата, а пратениците на Антонио Конте тихичко се промъкнали, за да наблюдават упражненията на Йоги Льов. Треньорският щаб на германците се усетил навреме и прогонил нежеланите натрапници.

Един от помощниците на Льов - Урс Зийгенталер, бил натоварен с мисията да патрулира с велосипед около кампа на Маншафта с цел да избегне повторно нахлуване на шпиони. Режимът бил толкова затегнат, че дори се получила караница с германски фенове, които искали да снимат част от тренировката.

Германия и Италия играят утре вечер в четвъртфинална битка на Европейското първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА