5 Юли, 2016 13:56 1 913 1

Григор Димитров: Не се нуждая от психолог

  • димитров-
  • концерт-
  • психолог-
  • олимпиада

"На Олимпиадата в Рио ще е вълнуващо", заяви най-добрият български тенисист

Григор Димитров: Не се нуждая от психолог - 1
Снимка: БТА/АР

Григор Димитров отпадна от "Уимбълдън". Най-добрият ни тенисист се присъедини към Никол Шерцингер и двамата се забавляваха на концерт на Бионсе. След събитието той бе потърсен за коментар за възходите и спадовете в играта му.

Димитров заяви, че не му е нужен психолог. "Има периоди, в които играта ти не се получава. Хората не виждат процеса на подготовка, когато тренираш като луд по 4-5 часа. След това излизаш на корта и не можеш да удариш една топка".

"От друга страна, има играчи, които тренират 2-3 пъти седмично и стигат напред в турнирите. Така че никога не можеш да си правиш сметки и да изчисляваш. Но смятам, че всекидневните усилия оказват своето влияние", обяви Григор, който бе запитан дали има планове за Олимпиадата.

"Не съм мислил. Ще бъде чудесно да направим и двойки с Цвети Пиронкова. Но не знам дали ще стане. Но в Рио ще е вълнуващо. Спомням си Лондон 2012. Атмосферата беше страхотна. Все още има доста време. Сега съм фокусиран върху турнирите и да се подготвя за тях. Ще играя почти навсякъде в Америка и трябва да съм готов и във форма през цялото време. Така че фокусът ми е в тази посока", заяви Димитров.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пич

    0 2 Отговор
    Иди бе! Може да е някоя готина психоложка и тогава ще пиеш кафе с кеф. Аз ходих на една, а тя ме пита - ти чуваш ли гласове? Аз и казах - да! Тя натопорчи уши като немска овчарка дочула котка да мячи в хола и каза разскажи! Аз и отвърнах, отпивайки от каавето - да ти призная, постоянно чувам в просъница гласове. Чувам как съседа си отваря вратата, изведнъж тряска вратата и почват да си лафят с булчето му на висок тон не зная какво, но с тон фалцет. Това ми звучи, като от далечният космос - толкова е вдъхновяващо за заспиване. После чувам, че щели сме да бъдем приети в Еврозоната още минимум след петилетка. А уж сме европейци? Явно не смев ЕС. Иди бе, голям кеф е да си на психолог. Аз на тая и казах - чувам и рева на двигателя на самолета, с който ще идем на екскурзия до Дубай. А тя каза - ти си луд! Аз отвърнах - като съм луд, дай поне жълта книжка, де? А тя се изхили и ми посочи вратата... Не отидох на преглед втори път, май няма нужда? Иди ве, психолозите са идеалните събеседници и слушатели, от какво те е страх?