Last news in Fakti

8 Юли, 2016 15:29 779 0

Райконен: Чувствам се в превъзходна форма

  • райконен-
  • ferrari-
  • договор-
  • формула 1-
  • форма

"Продължавам да съм пределно мотивиран", каза финландецът

Райконен: Чувствам се в превъзходна форма - 1
Снимка: БТА/АР

Пилотът на Ferrari Кими Райконен е убеден, че се намира в най-добрата форма в кариерата си и има какво да даде на Формула 1. Позицията на финландеца за следващия сезон при Скудерията е сигурна след като той подписа нов договор. Финландецът остава последният световен шампион за Черните кончета.

„Хората винаги имат какво да кажат. Аз обаче само ще споделя, че не бих бил тук, ако не се наслаждавам на 100% на състезанията. Дори смятам, че в момента съм в най-добрата форма в кариерата си“ заяви той. 

„Ако не смятах, че се представям добре, аз ще бъда първият, който ще поиска да си тръгне, но въпросът не е такъв. Хората гледат резултатите и казват, че те не са достатъчно добри, но един лош резултат не означава, че не си дал всичко от себе си и че не си мотивиран“ добави финландецът. 

„Наистина се наслаждавам повече, когато резултатите са добри, но те не са всичко. Продължавам да твърдят, че Ferrari ще бъде последният ми отбор във Формула 1. Времето обаче ще покаже какво ще се случи в бъдеще. Не правя планове, защото нещата бързо се променят. Надявам се, че ще бъда здрав и както винаги не мисля много за това, което ще се случи“ каза още в типичния си стил Райконен.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА