Last news in Fakti

9 Юли, 2016 12:56 945 0

Пелето: Левски няма да е като Лудогорец

  • пелето-
  • ангелов-
  • юноши-
  • лудогорец-
  • левски

Спортният директор на "сините" даде интервю пред клубната телевизия

Пелето: Левски няма да е като Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов подчерта, че много държи на работата с юношите и посочи, че това е пътят на развитие на българския футбол. Той добави, че не иска „сините” да изглеждат като Лудогорец с много чужденци в състава си.
 
„Вътрешното ми желание и усещане е, че не ми се иска на всяка цена да се взимат футболисти. Като няма човек, който наистина да направи добро впечатление, по-добре да си качим юношите и да си играем с тях. Така го усещам, така го виждам. Може да съм от 20 дни на работа, горе-долу в тази посока съм се насочил. За хората е много важно Левски да побеждава, Левски това, Левски онова. Левски никога няма да е такъв, какъвто хората го искат, ако играем със 7, 8 или 10 чужденеца. Да, може би ще побеждаваме. Без да обиждаме никого, аз не искам да изглеждаме като Лудогорец и по този начин да ставаме шампион. Това не ме влече и не е моето. Аз имам съвсем друга визия”, каза Пелето пред клубната телевизия.
 
„Моята концепция е, че фундаментално трябва да се наблегне най-сериозно и отговорно от всички нас – на децата. За мен е изключително важно школите да почнат да произвеждат това, което всички ние искаме – класни футболисти, отговорни мъже. Така трябва да е навсякъде в държавата. Смятам, че това е пътят. Когато нещата са свързани с деца, трябва да са безусловни. Това е моето мнение, това е моята визия и в тази насока ще работя. Имаме добра основа от предишния директор, с когото сме много добри приятели”.
 
„Каквото и да правим, както и да го правим, ние трябва да направим здрав отбор, който да радва хората и с представянето си наистина да изглежда стабилно. Стабилно означава да се изгради добър колектив, да има боеспособни момчета вътре, които са готови на всичко за нашия любим отбор”, добави той и сподели за новото си амплоа:  
 
„Не съм много по кабинетите. Старая се по-често да съм близо до отбора, до тренировъчния процес. Винаги съм казвал, че съм полеви играч. Но в случая наистина се налага. От известно време насам имам административна работа. Смятам, че лека-полека навлизам в този процес, който се случва тука”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА