11 Юли, 2016 11:28 1 072 0

Ренато Санчес е най-добър млад играч на Евро 2016

  • санчес-
  • уефа-
  • награда-
  • най-добър млад играч-
  • португалия-
  • евро 2016

Санчес изпревари двама свои съотборници на национално и клубно ниво

Ренато Санчес е най-добър млад играч на Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Португалия Ренато Санчес беше избран за най-добър млад футболист на Евро 2016, изпреварвайки в оценката на УЕФА новия си съотборник на клубно ниво Кингсли Коман (Франция и Байерн) и съотборника си в националния отбор Рафаел Герейро (Борусия Дортмунд).

Новата покупка на Байерн Мюнхен стана и най-младият футболист в историята, печелил европейското първенство и играл в мача за титлата. Той е на 18 години и 328 дни.

"Това беше възможно най-добрия отговор за всички, които не вярваха в нас. Португалци, празнувайте", сподели самият Ренато, за когото баварците платиха 35 милиона евро на Бенфика, но сумата може да набъбне в зависимост от представянето на играча.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА