12 Юли, 2016 10:28 1 006 0

Исландците: Имаме повече победи от шампиона

  • исландия-
  • победи-
  • федерация-
  • португалия-
  • евро 2016

"Не е зле като за първо участие на такъв турнир", радват се викингите

Исландците: Имаме повече победи от шампиона - 1
Снимка: БТА/АР

В един най-симпатичните участници на европейското първенство – Исландия, останаха горди след определянето на шампиона в лицето на Португалия. Това става ясно от пост в туитър акаунта на местната футболна асоциация. "Исландия винаги ще се радва, че на европейското спечели повече победи в редовното време от шампиона. Не е зле като за първо участие на такъв турнир", гласи той.

Исландия и бъдещият първенец Португалия бяха в една група и завършиха 1:1. Кристиано Роналдо и компания направиха в тази фаза още 2 равенства. Осминафинала с Хърватия спечелиха след продължения, а четвъртфинала с Полша – с дузпи. В редовното време биха само Уелс в полуфинала.

Исландия надви с 2:1 Австрия в групата, а след това със същия резултат сензационно отстрани Англия на осминафинал.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА