13 Юли, 2016 10:29 1 130 0

Лучано Спалети обърна плочата

  • спалети-
  • рома-
  • тоти-
  • палота-
  • отношение

Наставникът на Рома промени отношението си към Франческо Тоти

Лучано Спалети обърна плочата - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Рома Лучано Спалети рязко смени отношението си към легендарния капитан на тима Франческо Тоти. В края на миналия сезон между двамата избухна конфликт заради упоритостта на Спалети да не пуска в игра 39-годишният ветеран, който в същото време твърдеше, че се намира в отлична форма. 

Тоти подписа нов договор, а президентът Джеймс Палота прогнозира, че предстоящия сезон може да се окаже последен за Принца на Рим.

"Палота може да си говори каквото му харесва, но Тоти ще спре с футбола, когато сам реши. Чувството ми е, че това няма да е след този сезон", каза Спалети пред италианските медии.

"Трудно е да се прогнозират действията на Франческо. Ако беше сложил край на кариерата си сега, това щеше да го унищожи психологически. Рано му е за живот на футболен пенсионер, който обикаля музеите. Ако покаже статистиката от миналия сезон, то той ще играе", добави Спалети.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА