2 Август, 2016 17:22 1 929 1

Гимнастичките: Добрите новини за Цвети ни дават сила за Рио

  • ансамбъл-
  • художествена гимнастика-
  • заминаване-
  • олимпиада-
  • пиронкова

Ансамбълът ни е с най-големи шансове за медал от Олимпиадата

Гимнастичките: Добрите новини за Цвети ни дават сила за Рио - 1
Снимка: БТА/АР

Днес ансамбълът по художествена гимнастика замина за Олимпийските игри в Бразилия. Възпитаничките на Ина Ананиева демонстрираха добро настроение преди отпътуването. Според специалистите гимнастичките са с най-голям шанс за медал измежду представителите на България на Игрите в Рио. 

"Амбициите ни са винаги високи. Заминаваме с големи очаквания. Дано да сме безгрешни в изиграването на съчетанията. Вече свикнахме с новите лица в отбора. Надяваме се да осъществим мечтата си за медал и да зарадваме България. Добрите новини за Цвети ни дават много сила, чакахме ги дълго.", заяви Християна Тодорова.

Припомняме, че Цветелина Стоянова, която опита да се самоубие, днес бе извадена от реанимацията на "Пирогов".

Заедно с ансамбъла ни за Рио замина и най-добрата тенисистка на България Цветана Пиронкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечтата си за медал

    0 0 Отговор
    Ееех, ако може преди да излезе от болницата да се забрани на Раева да влиза при нея и да и влияе, а вместо това влезе някой журналист да направи интервю - такава канализация ще се отпуши, че Стефка Костадинова ще се наложи да си подава оставката!!!