Last news in Fakti

3 Август, 2016 10:58 787 1

Пенев: Да не се делим - има само един ЦСКА

  • пенев-
  • цска-
  • делене

"Трябва да бъдем единни", заяви легендарният треньор

Пенев: Да не се делим - има само един ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Легендарният бивш футболист и треньор на ЦСКА Димитър Пенев отново призова за единство на феновете на червения тим. Според треньор номер 1 на ХХ век у нас няма никакъв смисъл в новото дружество, което се гласи да играе в окръжните групи.

"Няма полза от това делене. Има някои хора, които не мисля, че милеят за спорта. Проявяват някакви различни симпатии и коментират. Всеки си има глава на раменете. Но ЦСКА няма да се промени. През годините хората не са спрели да стоят зад него, виждаме, че и сега го подкрепят. Да погледнем какво става и по трибуните - идват Жеков, Якимов, Пенев… да не изброявам всички ветерани, които подкрепят клуба", коментира Пенев, който е твърдо зад участващия в Първа професионална футболна лига отбор на ЦСКА-София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ранко

    0 0 Отговор
    Пенев.Ти си продажно псе.Колко години все си кюташ на някакво си постче в отбора.Сега пак.Където е парата си там.Нямаш чест....Аз съм Цесекар от както се помня,вече доста години.Но това че продадохте клуба и не го подкрепихте,а отидохте с Ганчев и създадохте един хибрид това е неразбираемо.Историята няма да ви прости.....А тези дето ги цитира господин треньора на века,са същите продажници като него..