Last news in Fakti

3 Август, 2016 23:00 1 089 0

В Наполи не жалят "предателя" Игуаин

  • игуаин-
  • ювентус-
  • наполи

Гонсало Игуаин вече носи екипа на Ювентус и гледа към Неапол като отминал етап от кариерата.

Аржентинският голаджия изглежда щастлив след трансфера си и дори пусна първи пост а социалната мрежа като играч на "бианконерите".

Нападателят публикува снимка от съблекалнята на "Старата госпожа", където позира със сънародниците си Пауло Дибала и Роберто Перейра, демонстрирайки отлично настроение и пожелавайки приятен ден на всичките си верни почитатели.

В същото време, хилядите от тях, които са тифози на Наполи, не пропуснаха възможността си да излеят своя гняв след напускането на футболиста от "Сан Паоло" без дори да поздрави треньора, съотборниците си и своите фенове.

Много от тях дори му пожелаха контузии и разочарования, сипейки грозни имена и етикети по негов адрес. "Продажник", "палячо" и "предател" са най-често ползваните от тях.

"Не се притеснявайте, тази година пак ще спечелите Шампионската лига догодина", пише един от по-умерените фенове, подигравайки се на Юве, че все изпуска трофея в Европа.

"Смешник", "губещият", "обичащият само парите" и "по-фалшив от парите на Монополи" са друга част от писанията под снимката на Игуаин.

Аржентинецът вече седмица тренира с Ювенутс, след като бе откупен за 94 милиона евро. Той бе обявен за непродаваем от Наполи, но "бианконерите" директно платиха клаузата му и вече той е новата девятка на клуба от Торино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА