Last news in Fakti

4 Август, 2016 12:28 783 0

Рома се справи с Дрогба и компания

  • рома-
  • монреал импакт-
  • джеко-
  • наинголан-
  • дрогба

Дидие с греда и спасен удар отблизо, "вълците" биха Монреал Импакт с 2:0

Рома се справи с Дрогба и компания - 1
Снимка: БТА/АР

Рома победи канадския Монреал Импакт с 2:0 в приятелска среща, която се игра на "Сапуто Стейдиъм". Италианците се възползваха от грешка на Кайл Фишер и откриха резултата в седмата минута. Диего Пероти се възползва от подаръка, намери Един Джеко и нападателят не сбърка.
В средата на второто полувреме "вълците" сложиха точка на спора с попадение на Раджа Наинголан.

Мохамед Салах намери свободно пространство между защитниците Викотр Кабрера и Дони Тойа, подаде на белгиеца и той не сгреши.

През първото полувреме в състава на Монреал беше Дидие Дрогба, който наскоро се разписа срещу абонатите си от Арсенал. Този път котдивоарската легенда не успя да вкара, като още в петата минута нацели напречната греда, а половин час след началото негов шут бе спасен от Алисон. Секунди по-рано пък Чойниер нацели гредата зад бразилеца.

Дрогба не успя да се изправи срещу легендата на Рома Франческо Тоти, който се появи в игра за началото на второто полувреме.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА