Last news in Fakti

15 Октомври, 2011 10:30 1 105 2

Потрошиха автобуса на ЦСКА

  • радуканов-
  • цска-
  • автобус-
  • потрошен
Потрошиха автобуса на ЦСКА - 1
Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов - Снимка: БГНЕС

Клубният автобус на ЦСКА е бил потрошен от хулигани, докато е бил паркиран вчера до парк-хотел "Витоша" в Студентски град, съобщи БГНЕС.
 

Първи щетите видял шофьорът на возилото, който излязъл рано сутринта, за да го измие, съобщи изпълнителният директор на "червените" Венци Живков. Автобусът е надраскан от недоброжелателите с надписи "Турци" и "Л-с", а освен това има няколко счупени стъкла от едната му страна. Изкъртени са емблемата и регистрационните номера на автобуса.

Живков не пожела да се ангажира с прогноза какви точно хора са извършили погрома и дали те са футболни фенове на някой от противниковите отбори на ЦСКА. Тепърва полицейското разследване ще даде някакви подробности за вандалщината. ЦСКА бе на лагер в хотела в Студентски град преди днешната си среща със Славия от 18:00 часа. За целия тим е намерен друг превоз за срещата и след това.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SAMO LEVSKI

    0 0 Отговор
    BRAVO
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.