Last news in Fakti

16 Август, 2016 12:28 983 0

Зидан ще позволи на Хамес да напусне

  • хамес-
  • реал мадрид-
  • зидан-
  • оферти-
  • бъдеще

Реал Мадрид чака оферти за колумбиеца, който не убедил с представянето си, че има място в отбора

Зидан ще позволи на Хамес да напусне - 1
Снимка: БТА/АР

Хамес Родригес няма бъдеще в Реал Мадрид, съобщава вестник „Марка“ твърдейки, че колумбиецът най-вероятно ще напусне клуба. Според изданието търпението на треньора Зинедин Зидан се е изчерпило и той няма да използва играча кой знае колко през кампанията, така че е по-добре футболистът да потърси късмета си другаде. 

Слухове за напускането на бившата звезда на Монако има отдавна, след като втората му година в Мадрид се оказа доста по-слаба от първата. 

Според „Марка“ Зидан се надявал, че Хамес ще се подобри, но като цяло той така и не го харесал особено и в резултат сега е готов да се раздели с него и клубът очаква оферти за играча. 

Проблемът е, че Реал иска да си върне платените 75 милиона евро, което обаче ще стане трудно, тъй като едва ли някой ще се съгласи да даде толкова, а и с играта си колумбиецът определено е направил така, че цената му да бъде по-ниска. 

Родригес реализира само 8 гола през миналата кампания, когато бе и често контузен, на фона на 17-те попадения, които вкара през 2014-15.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА