Last news in Fakti

19 Октомври, 2011 13:35 2 300 0

ЦСКА уважи легендарния Пенев с витрина в клубния музей

  • цска-
  • димитър пенев-
  • димитър борисов-
  • венци живков-
  • милен радуканов
ЦСКА уважи легендарния Пенев с витрина в клубния музей - 1
©БГНЕС

Клубният музей на "червените" откри специален отделен кът на легендата на ЦСКА Димитър Пенев, който от своя страна предостави част от спечелените си през годините отличия. На специална церемония, на която присъстваха президентът на ЦСКА Димитър Борисов, треньорът на тима Милен Радуканов и изпълнителният директор Венци Живков, Пената получи признанието за годините си усилена работа като треньор и футболист.

"Благодаря много на всички. Пожелавам успехи на сегашния треньор и капитана", заяви при откриването на витрината големият спец. В този кът ще се съхраняват медалът на Пенев от САЩ`94, орденът му "Стара планина", първа степен, както и още много други отличия, включително снимка на двамата с Гунди в двубой за топката, съобщава БГНЕС. От ЦСКА добавиха, че планират преместването на музея в обширно място в самия стадион "Българска армия".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА