Last news in Fakti

17 Декември, 2016 05:15 1 084 0

Валенсия поиска Симоне Дзадза

  • дзадза-
  • валенсия-
  • ювентус-
  • уест хям

"Трябваше да го вземем още през лятото", заявиха от Валенсия

Валенсия поиска Симоне Дзадза - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят Симоне Дзадза е желан от испанския Валенсия. Футболистът е собственост на Ювентус, но в момента играе под наем в Уест Хям. Ръководството на "чуковете" почти сигурно ще направи всичко възможно да се отърве от него през януари и да не плаща клаузата в размер на 20 милиона евро, която става задължителна, ако запише 14 мача.

Дзадза почти сигурно ще смени клубната си принадлежност през зимния трансферен прозорец, а "прилепите" са една от първите опции пред него.

"Истина е, че Дзадза попадаше в плановете ни още през лятото. Ние харесваме Симоне, а и треньорът също го иска, така че той е една от трансферните ни цели. Какви са шансовете да го привлечем? Това ще зависи от условията, които ни бъдат поставени", разкри директорът на Валенсия Сусо Гарсия Питарх.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА