Last news in Fakti

19 Декември, 2016 20:42 623 0

Ювентус се подсилва с талант на Аталанта

  • ювентус-
  • аталанта-
  • матия калдара

Отборът на Ювентус привлече в редиците си бранителя на Аталанта Матия Калдара.

Талантът прави страхотен сезон под ръководството на Джанпиеро Гасперини и за да се раздели с него тимът му ще прибере сумата от 15 милиона евро плюс различни бонуси, които могат да добутат до сумарното 20 милиона евро.

Сделката обаче е жентралният бранител да акостира на "Ювентус Стейдъм" чак през лятото на 2018 година. Самият футболист и агентът му Бебе Рисо също се разбраха за личните условия със "Старата госпожа".

Неговото бъдеще през следващата година и половина е на "Атлети Д`адзури", където ще се обиграва и ще трупа опит, за да е готов за гранда на Италия след 18 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА