Last news in Fakti

2 Януари, 2017 21:11, обновена 2 Януари, 2017 21:14 937 0

Походът на Манчестър Юнайтед продължава

  • манчестър юнайтед-
  • поход-
  • висша лига-
  • уест хям

"Червените дяволи" се справиха с Уест Хям

Походът на Манчестър Юнайтед продължава - 1
Снимка: БТА/АР

Уест Хям отстъпи на Манчестър Юнайтед с 0:2 в двубой от 20-ия кръг на английската Висша лига. "Червените дяволи" играха почти цял мач с човек повече, благодарение на червения картон на Софиан Фегули в 15-ата минута.

"Чуковете" удържаха натиска на гостите през първата част, но в средата на втората логичното се случи и тимът на Жозе Моуриньо излезе напред в резултата с попадение на Хуан Мата. В 78-ата Златан Ибрахимович подпечата шестата поредна победа на Манчестър Юнайтед в шампионата.

Уест Хям остава на 13-а позиция с 22 точки докато Юнайтед продължава да трупа солиден актив и вече е с 39, колкото има и петият Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА