Last news in Fakti

5 Януари, 2017 22:37 670 0

Италианец триумфира на слалома в Загреб

  • манфред мьолг-
  • слалома-
  • загреб

Италианският скиор Манфред Мьолг триумфира на слалома в Загреб (Хърватия), валиден за Световната купа по ски алпийски дисциплини.

Той финишира с време 2:00.03 минути (58.52 секунди и 1:01.51 минута).

34-годишният Мьолг беше четвърти след първия манш, но се представи на изключително силно ниво по време на второто спускане и се поздрави с общо втората си победа в стартовете за Световната купа.

Втори остана Феликс Нойройтер от Германия. Той приключи в двата манша за 2:00.75 минути, изоставайки на 0.72 секунди зад Манфред Мьолг.

Трети се нареди норвежецът Хенрик Кристоферсен. Неговото време е с 0.77 секунди по-слабо от това на днешния победител.

Лидерът след първия манш Мануел Фелер от Австрия допусна грешка и не завърши при второто спускане.

В генералното класиране след 15 кръга за Световната купа води Марсел Хиршер. Австриецът завърши на шесто място в слалома в Загреб и има актив от 753 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА