Last news in Fakti

6 Януари, 2017 12:51, обновена 6 Януари, 2017 12:55 1 588 0

Роман Абрамович поздрави наш депутат

  • явор хайтов-
  • роман абрамович-
  • челси-
  • картичка

Явор Хайтов получи коледна картичка от руския милиардер

Роман Абрамович поздрави наш депутат - 1
Снимки: Явор Хайтов

Заместник-председателят на Народното събрание Явор Хайтов получи коледна картичка от собственика на Челси Роман Абрамович. Врачанският депутат, който е заклет фен на лондонския футболен клуб и руският милиардер имат трайни отношения един с друг.

Пожеланията от Абрамович са пристигнали в кабинета на Хайтов преди Коледа. Депутатът е получил още и специален плакат с автографите на всички футболисти на Челси.

"Приятели,
Получих коледна картичка с пожелания от собственика на "Челси" - г-н Роман Абрамович. Това беше един добър знак за края на миналата и началото на новата 2017 г. В началото на настоящото първенство на Висшата лига от кабинета на г-н Абрамович пък ми изпратиха календар с автографите на всички футболисти от "синия" лондонски клуб.", написа във Facebook страницата си Хайтов.

Роман Абрамович поздрави наш депутат

Роман Абрамович поздрави наш депутат


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА