Last news in Fakti

9 Януари, 2017 14:27 719 0

Зума: Камбуров щеше да вкарва по 50 гола, ако играеше в Лудогорец

  • камбуров-
  • лудогорец-
  • футболист на годината-
  • бонев-
  • попов

Легендата на българския футбол коментира избора на Ивелин Попов за "Футболист на годината"

Зума: Камбуров щеше да вкарва по 50 гола, ако играеше в Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Бившият национален селекционер Христо Бонев-Зума коментира избора на Ивелин Попов за Футболист на годината. Според пловдивската легенда първи е трябвало да бъде вратарят Владислав Стоянов. Бонев въобще не включи Попето в своя топ 3.

"Уважавам страшно много избора на спортните журналисти. Те следят всичко във футбола, дори и първенства като руското. За мен обаче Футболист на годината трябваше да е Владо Стоянов. Той играе постоянно и в националния отбор, и в Лудогорец. В групата от Шампионската лига нямаше по-силен страж от него".

"Играчите на Лудогорец станаха жертва на това, че отборът им като цяло е много добър. Това е същият пример като този с Германия, когато Бундестима спечели световното в Бразилия, а после техен играч не взе "Златната топка". Иначе и Дяков заслужава, но за мен уникален футболист е Марселиньо. Той също трябва да е в тройката без съмнение".

"Освен Стоянов и Марселиньо, в тройката трябваше да е и Мартин Камбуров. Тук съм пристрастен, защото е от Локомотив, но представете си, след като вкарва толкова много с екипа на смърфовете, колко щеше да отбележи, ако водеше атаката на Лудогорец - сигурно 50", коментира Зума пред "Меридиан Мач".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА