Last news in Fakti

18 Януари, 2017 20:16 1 528 0

Литекс с ударна селекция през зимната пауза

  • литекс-
  • селекция-
  • георги какалов

"Оранжевите" се подсилиха със седем нови футболисти до момента

Литекс с ударна селекция през зимната пауза - 1
Снимки: Официален сайт на Литекс

Отборът на Литекс се подсили със седем нови попълнения. "Оранжевите" се подсилиха с качествени футболисти от Първа и Втора лига, информират от официалния сайт на ловешкия клуб.

Впечатление прави завръщането на юношата на клуба Георги Какалов. Класният нападател се връща в Ловеч, където започна спортната му кариера след дълги години в елитни отбори в България, Турция, Кипър и Румъния.

Ето и пълен списък на новите попълнения досега:

Венцислав Димитров /30г./ - вратар, идва от Левски (Карлово)
Петко Ганев /20г./ - централен защитник,идва от Созопол
Веселин Васев /21г./ - офанзивен халф, идва от Верея
Жулиен Бенков /21г./ - дефанзивен халф, идва от Спартак (Плевен)
Георги Какалов /33г./ - нападател, идва от Кипър
Преслав Антонов /20г./ - крило,идва от Спартак (Плевен)
Радослав Байчев /23г./ - нападател, идва от Видима (Раковски)

Литекс с ударна селекция през зимната пауза

Целта пред възпитаниците на Живко Желев е върхът в Северозападната „В“ група и завръщане в професионалния футбол и селекцията на Литекс няма да спре дотук. Очаква се всеки момент нападателят Методи Костов от Верея. В тима се завръща отново Ангел Здравчев, който прекрати окончателно договора си с Дунав, а с оранжевите се разделя халфът Тошко Тодоров. Бранителят Мариян Симеонов пък ще бъде преотстъпен да понатрупа игрови опит след контузията в Мизия (Кнежа). Преди Нова година отборът обяви, че няма да разчита и на Стефан Иванов, Деско Русев, Стефан Крачунов и Илиян Митрев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА