Last news in Fakti

10 Ноември, 2011 13:57 767 0

Неймар остава в Бразилия

  • неймар-
  • бразилия-
  • сензация-
  • млад талант-
  • мондиал 2014
Неймар остава в Бразилия - 1
©ЕРА/БГНЕС

Бразилската сензация Неймар се съгласи на нов четиригодишен договор със Сантос, пренебрегвайки трансфер в Европа. 19-годишният играч, който е смятан за най-големия млад талант в света, беше смятан за играч на Реал Мадрид от следващата година, след като изглеждаше, че испанският гранд е преборил конкуренцията за подписа му.

Реал дори смятаха, че са договорили нападателя, но вместо това той реши да избере Сантос и агентът му разкри, че острието няма да напуска Бразилия до Мондиал 2014, съобщава БГНЕС. "Неймар е доволен да остане в Сантос поне до 2014 година, след това ще реши къде ще ходи", сподели Вагнер Рибейро.

"Много съм доволен. Това бе важно решение в живота ми, и родителите ми ми помогнаха да направя избора. Така благодарих за цялата любов, която получих тук и съм радостен да остана до 2014 година. Имаше интерес от Испания, но исках да остана, защото съм щастлив тук. Не исках да напускам", сподели самият Неймар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА