11 Ноември, 2011 10:46 1 582 0

Девети фестивал по бойни спортове на МВР

  • фестивал-
  • бойни спортове-
  • мвр
Девети фестивал по бойни спортове на МВР - 1
Полицейска демонстрация ©БГНЕС

На 12 и 13 ноември 2011 година в зала "Универсиада" град София, ще се проведе традиционният ІХ Национален фестивал по бойни спортове организиран от Спортна асоциация на МВР, Централен полицейски карате и джу джицу клуб и Централен полицейски таекуондо клуб. Във фестивала, ще премерят сили над 700 деца юноши и девойки в спортовете карате, таекуондо, джу джицу и полицейска самозащита, като тази година ще има международно участие на състезатели от Сърбия, Македония, Гърция и Румъния.

Официалното откриване на проявата ще се състои на 12.11.2011 г. от 11.00 часа и се очаква на него да присъстват ръководствата на Министерството на вътрешните работи, Министерството на физическото възпитание и спорта, Софийска община и други, съобщава БГНЕС. Ще бъдат представени демонстрации по таекуондо, джу джицу, полицейска лична защита и самозащита за жени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА