Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 13:27 649 1

Клоп: Горд съм от момчетата си!

  • клоп-
  • ливърпул-
  • челси-
  • гордост

Мениджърът на Ливърпул хвали играчите след равенството с Челси

Клоп: Горд съм от момчетата си! - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е горд от представянето на играчите си срещу Челси (1:1). Мърсисайдци не успяха да скъсят изоставането си до водача в класирането, но германският специалист похвали характера на футболистите и представянето им след почивката.

"Не мисля, че "радост" е точната дума, която описва емоциите ни след мача. Гордея се с отбора. Момчетата показаха чудесен футбол срещу много силен съперник", заяви германецът.

"Резултатът е такъв, какъвто е. Можехме и да победим, защото след почивката създадохме немалко положения. Челси обаче получи дузпа и също можеше да спечели. Като цяло съм доволен от играта ни и от атмосферата на стадиона", добави Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ABV

    0 0 Отговор
    Хубаво че си горд , но това не оправя нещата. Получихме баламски гол от Челси. Миноле изобщо не разбра какво става и се разхождаше по гол линията. В нападение нямаме реализатор и не сме достатъчно бързи. В последните мачове сме много еднотипни в противниковото наказателно поле. След като стигнем до дъгата на наказателното поле следват пасове назад и всичко се повтаря. Ливърпул играе малко по крилата. Милнър вече е на години и не е достатъчно бърз. В същото време не центрира добре. На левия фланг ни трябва бърз футболист. В защита сме трагични, трябват ни поне двама нове. Коутиньо се контузи и загубихме мача с Борнемут. Сега докато влезе във форма сезона ще свърши. На трансферния прозорец не взехме нищо. Без класни играчи няма как да станем шампиони. Липсва ни и играча мотор в лицето на Джерард.
    Това са проблемите на Ливърпул.