Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 16:34 1 493 1

Левски постигна втора победа на лагера в Кипър

  • краев-
  • лагер-
  • контрола-
  • левски-
  • уфа

Божидар Краев донесе успеха с 1:0 над Уфа

Левски постигна втора победа на лагера в Кипър - 1
Снимка: БТА

Левски постигна втора победа по време на зимната си подготовка в Кипър, след като надделя с 1:0 над руския Уфа.

Единствения гол в срещата заби резервата Божидар Краев в 51-ата минута. Той се разписа след подаване с глава на новата перла в атаката на "сините" Амаду Сукуна. Дебютни минути игра за 2017 г. записа вратарят Боян Йоргачевич, който на няколко пъти се намеси решаващо и спаси Левски от сигурен гол. Завърналият се Антон Огнянов също започна титуляр за първи път.

В предните проверки възпитаниците на Елин Топузаков загубиха с 1:2 от румънския Виторул и победиха със същия резултат унгарския Уйпещ. До края на лагера 26-кратният шампион на България ще изиграе още две контроли – на 5 февруари с чешкия Теплица и на 8 февруари с Партизан, където играе Валери Божинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само Левски

    1 1 Отговор
    БРАВОО!Само Левски АЛЕ АЛЕ АЛЕ!