Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 15:25 1 481 0

Шеф в Mercedes: Новата кола ще е поразителна

  • волф-
  • mercedes-
  • болид-
  • формула 1

За пилотите ще е много по-трудна физически за каране, сподели Тото Волф

Шеф в Mercedes: Новата кола ще е поразителна - 1
Снимка: shutterstock.com

Шефът на Mercedes Тото Волф заяви шест седмици преди старта на новия сезон във Формула 1, че новият болид ще бъде много по-бърз и ще изглежда поразително. „Сребърните стрели” ще представят колата си на 23 февруари, а пилоти на отбора ще са британецът Люис Хамилтън и финландецът Валтери Ботас, привлечен на мястото оттеглилия се след спечелването на световната титла германец Нико Розберг.

"Очакваме новата кола да е много по-бърза и да изглежда поразително. За пилотите ще е много по-трудна физически за каране. Подобни промени в правилника дават възможности, но и рискове. Поставили сме си агресивни цели и се надяваме колата и двигателят да ги постигнат. Но дали и някой друг отбор няма да ги постигне преди нас? Не знаем", коментира Тото Волф, който се вълнува да види как ще се представи новия болид.

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА