16 Февруари, 2017 09:29 975 1

Робен: Направо пребихме Арсенал!

  • робен-
  • байерн мюнхен-
  • арсенал-
  • шампионска лига

Голът ми не беше лош, нали, фука се холандецът

Робен: Направо пребихме Арсенал! - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен призна, че е останал изненадан от лесната победа с 5:1 над Арсенал снощи.

"Нещата функционираха много добре за нас и аз съм малко изненадан, че играхме толкова добре. Но от друга страна не съм чак толкова изненадан, защото знам, че имаме характер и че можем да покажем какво можем във важните моменти", коментира холандецът.

"Единствената ми критика е насочена към реакцията ни при дузпата за Арсенал и преди нея. Не може да оставим техния играч да довкарва, при положение, че Мануел Нойер е спасил удара му от бялата точка. Също така на Роберт Левандовски не трябва да му се случва нещо подобно с нарушението."

"Не можем да допускаме такъв изравнителен гол, но като цяло доминирахме и контролирахме мача. Особено през второто полувреме играхме много силно и вкарахме красиви голове."

"Моят също не беше лош, нали? Получихме доста свободно пространство и атакувахме много. Нещата се получиха", добави "лалето".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    0 1 Отговор
    Ко не бе,направо ги отвяха като вятър л..няна хартишка.