Last news in Fakti

3 Март, 2017 12:54 1 409 0

Юнайтед с приятна изненада за Майкъл Карик

  • карик-
  • манчестър юнайтед-
  • шоу-
  • благотворителност

Карик ще бъде възнаграден със специален шоу мач в негова чест

Юнайтед с приятна изненада за Майкъл Карик - 1
Снимка: БТА/АР

След 11 години в Манчестър Юнайтед, Майкъл Карик ще бъде възнаграден със специален шоу мач в негова чест на 4 юни.

Вече е ясно, че мачът ще е между отбора на Манчестър Юнайтед от 2008 година, когато „Червените дяволи” станаха европейски шампиони след онзи паметен финал с Челси и сборен отбор на звездите.

На „Олд Трафорд” легендите на Юнайтед Гигс, Скоулс, Фърдинанд и Гари Невил ще се съберат с големите си съперници през годините – Стивън Джерард, Франк Лампард и Майкъл Оуен.

35-годишният Карик играе за Юнайтед от 2006 година след трансфер от Тотнъм и вече натрупа почти 450 мача за тима. За този период той спечели пет титли на Англия, Шампионска лига, Световното клубно първенство, ФА Къп и два пъти Купата на лигата, а в момента е втори капитан на отбора.

„Да играя за най-великия футболен клуб 11 години е нещо, с което съм много горд и е чест да има такъв мач за мен. Мачът ще бъде много специален за мен и моето семейство и се надявам да бъде паметен ден на празнуване за всички замесени. Развълнуван съм да събера заедно някои бивши мои съотборници, както и някои от най-добрите играчи, срещу които съм се изправял. Много съм благодарен за невероятната подкрепа, която получавам през годините и никога няма да мога да ви благодаря достатъчно на вас, феновете”, каза Карик пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

Всички средства, събрани от мача, ще отидат за благотворителност чрез фондацията на името на Майкъл Карик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА