Last news in Fakti

3 Март, 2017 14:56 955 1

Пампорово приема световния елит в сноуборда

  • сноуборд-
  • фрийстайл-
  • пампорово-
  • елит

Състезатели от три континента ще бъдат част от Pamporovo Freestyle Open 2017

Пампорово приема световния елит в сноуборда - 1

След кратка пауза, доказано най-голямото и атрактивно фрийстайл събитие в България се завръща с нови сили. Между 13 и 19 март "Pamporovo Freestyle Open 2017" ще предизвика едни от най-големите и популярни имена в сноуборда в много оспорвана надпревара на българска земя.

Осмото издание на събитието е част от European Qualifier Тour и освен за Световния Сноуборд Тур, събитието ще носи точки и за Европейската купа на ФИС. Една от другите приятни изненади е, че освен сноуборд, тази година отново ще има и фрийстайл ски състезание, за първи път от няколко години насам. То също ще носи точки и за Европейската купа на ФИС.

Очаква се много засилено международно участие и едни от най-добрите фрийстайл състезатели в цял свят да пристигнат в България. До този момент участието си са заявили представители на Америка, Европа и Азия, сред които се открояват имената на Ерик Баушман, Брандън Деивис, които ще пристигнат в Пампорово от Норвегия, директно след участието си в X Games, както и финландецът Нути Ниамела, американецът Дилан Томас и други.

Освен състезателната част, която ще може да се гледа на живо и по Българската Национална Телевизия на 13-14 март сноуборд слоупстайл и 17 и 18-ти фрийстайл ски слоупстайл, организаторите подготвят цяла седмица с различни съпътстващи събития, като първия "Banked Slalom" в България (15.03.2017 – Ски зона Мечи Чал), различни тематични вечери, богата парти и музикална програма, в които ще могат свободно да се включат всички гости на събитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.