9 Март, 2017 11:57 1 245 3

От ПСЖ: Съдията ни поряза!

  • псж-
  • емери-
  • барселона-
  • съдия

Решенията му се оказаха в наша вреда, проплака треньорът на ПСЖ Унай Емери

От ПСЖ: Съдията ни поряза! - 1
Снимка: БТА/АР

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери хвърли вината за тежката загуба с 1:6 от Барселона върху съдиите.

„Тежко е да се говори след такъв мач. Ако трябва да анализираме, е вярно, че изпуснахме огромна възможност. Първото полувреме беше такова изцяло по наша вина – не успявахме нито да пресираме, нито да правим нещо с топката, започна испанският специалист.

Приехме играта много дълбоко в нашата половина и те имаха много положения за гол. Допуснахме грешки, от които паднаха първите им два гола.

След почивката бяхме по-спокойни и много по-добре организирани. Подобрихме играта си, вкарахме гол, а после имахме и шанс да направим 2:3. Решенията на рефера се оказаха в наша вреда. Всичките му действия бяха във вреда на ПСЖ.

Загубихме всичко в последните минути. Барселона е тим, способен да направи такова нещо. За тях ситуацията беше „всичко или нищо“ в последните минути. За мен това беше отрицателен опит. Трябва да си направим нужните изводи.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PRODAJNIK

    8 7 Отговор
    ТАКЪВ ЦИРК НЕ БЯХ ГЛЕДАЛ В ШАМПИОНСКА ЛИГА......БАРСЕЛОНА МОГАТ ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ НА ОЛД ТРАФОРД.....ТЕАТЪРЪТ НА МЕЧТИТЕ....ТАМ НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ МОГАТ ДА СИ ПОКАЗВАТ ЗЛЕ ИЗПЪЛНЕНИТЕ АРТИСТИЧНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ....СУАРЕЗ, НЕЙМАР...БУСКЕТС...СМЕШНИЦИ..ТОВА, КОЕТО ГЛЕДАХМЕ СНОЩИ ГРАНИЧИ С АБСУРДА.....
  • 2 Методи

    3 5 Отговор
    Да прав си!!!
  • 3 гощо

    0 0 Отговор
    ДУСПАЛОНА винаги са побутвани от съдиите!!!