Last news in Fakti

9 Март, 2017 14:25 1 229 1

Олимпийски шампион тича с говедата (СНИМКА)

  • мо фара-
  • говеда-
  • бягане-
  • олимпийски шампион

Мо Фара е на лагер в Етиопия

Олимпийски шампион тича с говедата (СНИМКА) - 1
Снимка: БТА/АР

Четирикратният олимпийски шампион на 5000 и 10 000 м Мо Фара показа нагледно какъв допинг използва. Противно на очакванията това да е някакво чудодейно хапче или отвара, които не се ловят от допинг ченгетата, роденият в Сомалия британец пусна в „Инстаграм“ свои снимки как бяга гол сред стадо говеда.

Най-титулуваният британски атлет е на лагер в Етиопия, където тренира усилено за предстоящия летен сезон, гвоздеят на който ще е световното първенство на олимпийския стадион в Лондон, пише в. "Монитор". На една от снимките Мо Фара преминава през кравите, а на друга – бяга редом до човек, качен на магаре.

Както е ясно, преди време британските медии го нарочиха, че използва непозволени вещества, тъй като треньорът му Алберто Салазар бе замесен в допинг афера.

„Аз съм чист спортист, който никога не нарушава правилата и не съм приемал допинг. Както много пъти съм казвал, готов съм да давам проби по всяко време, на което и да е място“, обясни отново Фара.

Той обаче може да довърши спокойно лагера си в Етиопия, след като проблемът му със завръщането в САЩ бе разрешен. 33-годишният атлет имаше притеснения, че в забранителния списък на Доналд Тръмп попада и родната му Сомалия, но от Форин офис му отговориха, че това не се отнася за британските граждани.

Въпреки че на 1 януари кралицата го направи рицар, от 6 години той и семейството му живеят в Портланд, Орегон.

Олимпийски шампион тича с говедата (СНИМКА)
Снимка: instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 3 Отговор
    ахам...тренирал е на герена:)