Last news in Fakti

12 Март, 2017 18:01 580 0

Интер "разглоби" Аталанта

  • интер-
  • икарди-
  • аталанта

Нерадзурите победиха с убедителното 7:1

Интер "разглоби" Аталанта - 1
Снимка: БТА/АР

Интер разпарчетоса Аталанта 7:1 и направи важна крачка към целта за класиране в евротурнирите. "Нерадзурите" разбиха на пух и прах всички очаквания в Италия за оспорвано дерби на "Джузепе Меаца", което пряко касаеше битката за местата в Лига Европа.

Само за по-малко от половин час капитанът Мауро Икарди даде начало на погрома с хеттрик. Наказателната акция продължи с три попадения на друг аржентинец - Евер Банега и още един на бившия играч на бергамаските Роберто Галиардини. Ремо Фройлер вкара в края на полувремето, за да не е Аталанта съвсем капо.

Интер изглежда в стихията си, като за два мача вкара 12 гола и върви уверено нагоре класирането. Преди изиграването на всички мачове от кръга тимът на Стефано Пиоли се изкачи до четвъртото място, но все още е на сериозна дистанция от Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА