Last news in Fakti

27 Март, 2017 18:56 873 0

Пълничък талисман скочи на съдията

  • талисман-
  • бошек-
  • съдия-
  • отсъждане-
  • юрдинген

Слончето на Юрдинген бесен на рефера

Феновете на германския петодивизионен Юрдинген станаха свидетели на куриозна случка. Талисманът на тима – слончето Гротифант, нападна съдията на мача срещу Фелберт (2:2). Пълничкият Андрес Бошек, който облича костюма на талисмана, побесня от решението на рефера Марко Лехтенберг да изгони от игра Йоханес Дьорфлер заради грубо нарушение.

„Дьорфлер въобще не изрита Ноа Хамид. Имаха съприкосновение в горната част на тялото, но последва театрално падане. Съдията показа червен картон. Това обаче не беше първата му грозна грешка по време на мача и ме извади извън нерви. Заради това го нападнах“, разказа Бошек пред „Ревиршпорт“.

Това не е първата изцепка на слончето Гротифант. През 2015 година талисманът на Юрдинген се сби с феновете на собствения си отбор. Иначе Юрдинген заема първо място в класирането на Оберлига Нидерхайн с 58 точки, пет повече от Шонебек. Фелберт е четвърти с 39, на три зад Бохолт.

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА