Last news in Fakti

28 Март, 2017 13:58 668 0

Хулигани прекратиха контрола в Париж (ВИДЕО)

  • сенегал-
  • кот д'ивоар-
  • контрола-
  • нахлуване-
  • хулигани

Контролата между Сенегал и Кот Д`Ивоар не завърши

Хулигани прекратиха контрола в Париж (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube.com

Фенове прекратиха контролата между Сенегал и Кот д'Ивоар на стадион "Шарлети" в околностите на Париж. Те нахлуха на терена в 88-ата минута при резултат 1:1.

Според разпространената информация хулиганите са се събрали край стадиона предварително с ясната идея да създават безредици и са влезли без билети. Изборът на Франция за място на срещата не е случаен, тъй като в страната има голяма африканска диаспора. Празникът обаче бе помрачен.

След като нахлуха на терена, феновете подгониха футболистите. Един от привържениците опита да тушира с прийом от борбата играча на Сенегал – Ламин Гасама. Други фенове набързо обраха каквото видят по пътя си – флагчета, резервни топки и дори светлинното табло на резервния съдия. Реферът не се поколеба и набързо даде край на мача преждевременно. Стюардите пък нямаха никакъв шанс и стояха безучастно, наблюдавайки безредиците.

Преди двубоят да бъде прекратен Садио Мане откри за Сенегал в 68-ата минута, но само три по-късно Сириак изравни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА