8 Април, 2017 18:32 1 357 0

Какви са вредните навици на топ тенисистите?

  • ферер-
  • надал-
  • пушене-
  • ядене-
  • вреда-
  • типсаревич

Ферер спрял цигарите, Надал похапвал течен шоколад

Какви са вредните навици на топ тенисистите? - 1
Снимка: БТА/АР

"Ферер пушеше, но спря преди 3-4 години. Помня преди един наш мач на финалите на АТР в Лондон, че бяхме в тоалетната и той пикаеше с цигара в устата си. Преди доста време пък Надал ядеше по един буркан с течен шоколад и пиеше три литра кола на ден, тогава беше номер 2-3 в света", разказва бившият номер 7 в света Янко Типсаревич.

"Една трета от отбора на Байерн (Мюнхен) са пушачи и това го знам, защото съм вечерял с тях. Естествено, това са неща, които пречат на спорта, но Ферер компенсира лошите си навици с много тренировки.

В днешно време все по-малко такива неща се допускат от спортистите, защото играчите обръщат много повече внимание на начина си на живот и инвестират постоянно в себе си. Затова по-старите играчи продължават да постигат добри резултати, нивото на професионализъм при тях е по-високо", обобщи сърбинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА