Last news in Fakti

10 Април, 2017 16:46 1 175 2

Кобрата: Винаги може да има изненади в бокса

  • пулев-
  • джонсън-
  • бокс-
  • изненада

Когато един народ има идоли, той има и бъдеще, заяви българският боксьор

Кобрата: Винаги може да има изненади в бокса - 1
Снимка: БТА

Големият български боксьор и възпитаник на ЦСКА Кубрат Пулев говори за cska.bg преди поредната си битка на професионалния ринг. Той заяви, че подготовката му върви по план и очаква победа пред невероятната българска публика.

Кубрат Пулев съобщи, че в името на българските фенове на бокса е направил всичко възможно отново да боксира в България и дори цените на билетите да бъдат на достъпни цени. Голямата галавечер, в която Кубрат Пулев ще защитава Интерконтиненталната си титла на Световната боксова асоциация (WBA), е на 28 април (петък) в "Арена Армеец" в София.

Претендент за отличието е американецът Кевин Джонсън, който до момента е изиграл 38 мача на професионалния ринг, от които е спечелил 30, като е допуснал 7 загуби и има едно равенство. Българският боксьор има изиграни 25 мача на професионалния ринг, като е спечелил 24 победи и е допуснал само 1 загуба. Началото на боксовата галавечер е от 19:00 часа, като преди големия мач между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на ринга ще се качи и друг възпитаник на боксовата школа на ЦСКА, братът на Кубрат - Тервел Пулев.

Само преди два дни той постигна втората си победа и то пак с нокаут на професионалния ринг. Съперникът на Тервел все още не е ясен. До момента интересът за билети за боксовия спектакъл е голям, като се очаква „Арена Армеец” отново да бъде препълнена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 2 Отговор
    Циркови артисти сте и двамата,не боксьори
  • 2 бай ганьо

    2 1 Отговор
    Изненади може да има в бокса,но ти си далеч от него