Last news in Fakti

11 Април, 2017 15:29 817 0

Верати: Искам да играя с Неймар

  • верати-
  • неймар-
  • псж-
  • барселона

Звездата на ПСЖ похвали сериозно нападателя на Барса

Верати: Искам да играя с Неймар - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Марко Верати призна, че иска да играе в един отбор с нападателя на Барселона Неймар. Интересното е, че италианецът е свързван упорито с каталунския колос, а преди време кариоката беше сочен за основна трансферна цел на парижани.

Двамата имаха възможността да се изправят един срещу друг на осминафиналите на Шампионската лига тази година и си размениха по две гръмки домакински победи. В крайна сметка Неймар и неговите съотборници се класираха след историческото 6:1 на реванша.

"Кого бих избрал да дойде в ПСЖ? Неймар. Той е млад футболист. И игра впечатляващо в двата мача срещу нас в Шампионската лига. През тази година той е на нивото на Лионел Меси. Неймар е на моите години и ще бъде велик играч в близко бъдеще", коментира Верати пред beIN Sports.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА