Last news in Fakti

12 Април, 2017 11:57 897 0

Анчелоти: Дано Роналдо, Бейл и Бензема не играят

  • анчелоти-
  • роналдо-
  • бейл-
  • бензема-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид

"Младите играчи печелят победи, а опитните - трофеи", размишлява италианецът

Анчелоти: Дано Роналдо, Бейл и Бензема не играят - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти се пошегува на пресконференцията преди утрешния мач с Реал Мадрид, че предпочита бившият му отбор да излезе без трите си големи звезди в атака.

"Бих искал да видя Кристиано Роналдо на пейката, Карим Бензема на трибуните, а Гарет Бейл да си остане в Мадрид", коментира италианецът с усмивка на лицето.

"В момента Франк Рибери играе фантастично. Той е здрав и един от ключовите играчи на отбора ни. Надявам се, че ще продължава по същия начин, но вече не е от най-младите. Най-важен е миксът. С младите играчи можеш да печелиш победи. С опитните печелиш трофеи."

"Мануел Нойер е във форма, днес тренира добре и утре ще стартира от самото начало. Матс Хумелс не е на наше разположение. Разликата между Левандовски и Кристиано? И двамата вкарват много голове, но разликата е в позицията им. И двамата са феноменални играчи."

"Знаем колко е важен Левандовски за Байерн, но ние можем да сме силни и без него. Не мога да говоря в проценти, но днес той тренира 20 минути и трябва да видим как ще се чувства утре, когато ще решим окончателно дали ще играе. Мачът утре не е решаващ. Искам да изиграем добър мач и да победим", добави Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА